Hoe wij u ontzorgen

Meer dan 6000 verschillende producten

Ieder bedrijf of instelling heeft een product of dienst, een bepaald kenmerk dat in het oog springt. Dit kan variëren van vuurtorens en schilderijen tot raceauto's en dieren. Hiermee treedt u naar buiten. Wij kunnen dit aspect vertalen naar één of meerdere thema's! Deze thema's kunnen wij uitwerken in Gespecialiseerde Thematische Postzegelpakketten.

Naast de postzegelpakketten hebben wij ook munt items, bekijk deze hier. Binnenkort zullen we ook onze sleutelhangers presenteren. We houden u op de hoogte!

Uitprijzen

Als u wenst kunnen wij de producten voor u uitprijzen met een prijsstickertje. U bepaalt zelf de vermenigvuldigingsfactor. U kunt kiezen uit permanent of loslatende stickers. Barcodering is ook mogelijk : kosten € 0,05 per barcode sticker.

Product ontwikkeling

Bij KlOMP G.T.P. zijn we continue bezig met product ontwikkeling. Binnen het gebied van authentieke souvenirs proberen wij altijd met nieuwe producten te komen. Zo leveren we naast postzegelpakketten ook vele munt items. Allemaal origineel en authentiek. Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste producten ? Scroll dan naar onderaan deze pagina en abonneer u op onze nieuwsbrief.

Display materiaal

Desgewenst kunnen wij ook display materiaal leveren. We hebben displays in allerlei verschillende vormen en afmetingen. Van kleine toonbank displays tot grote draaicarrousellen. Voor onze displays kunt u hier klikken.

Stickers op de pakketten

Om ieder pakket te kunnen identificeren voorzien wij ze van stickers. Wilt u uw eigen firma naam en/of andere tekst op de sticker hebben dan is dit ook mogelijk bij een minimum afname van 100 dezelfde pakketten zonder extra kosten. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen naam erop zetten. Ook is het mogelijk om ons Klomp logo te vervangen door uw eigen logo. Hieraan is ook een minimum afname van 100 stuks verbonden, maar dit kost u tevens 7 euro cent per sticker.

Uw eigen postzegels ?

Heeft u een bijzondere gebeurtenis? Of handelt u in een bepaalde branche, zoals een amusementspark. Dan kunnen wij uw eigen zegels maken. Aan de hand van een aantal afbeeldingen zijn wij in staat om specifieke zegels te maken. Uiteraard geheel aan uw wens aangepast, dus uw eigen logo of specifiek lettertype is geen probleem. Wij kunnen zegel series maken die geheel aan uw wensen voldoen. (Let op: aan deze zegels is wel een minimum afname van 3000 stuks nodig i.v.m. de kosten)