Over ons

POSTZEGELS ALS SOUVENIR ?

Ieder bedrijf of instelling heeft een product of dienst, een bepaald kenmerk dat in het oog springt. Dit kan variëren van vuurtorens en schilderijen tot raceauto's en dieren. Hiermee treedt u naar buiten. Wij kunnen dit aspect vertalen naar één of meerdere thema's! Deze thema's kunnen wij uitwerken in Gespecialiseerde Thematische Postzegelpakketten.

Naast de postzegelpakketten hebben wij ook munt items, bekijk deze hier. Binnenkort zullen we ook onze sleutelhangers presenteren. We houden u op de hoogte!

DIT IS ONS VAK !

De themapakketten stellen wij samen uit , gestempelde of postfrisse postzegels die zijn uitgegeven ter gelegenheid van een bepaalde gebeurtenis, persoon of thema. In onze themapakketten verwerken wij de mooiste 'plaatjes' uit Nederland en de rest van de wereld. De pakketten zijn vacuüm gesealed, zodat de zegels netjes op hun plaats blijven liggen.

UW THEMA IS ONZE KRACHT !

Als enige firma in de wereld kan dit Nederlandse bedrijf, u postzegel pakketten aanbieden van meer dan 700 verschillende thema's. Ieder afzonderlijk thema vertegenwoordigt tussen de 5 en 100 verschillende postzegelpakketten. U kunt al onze producten zien en kopen in onze online winkel.