Ons product in uw winkel

Wilt u ons product ook in Uw winkel ?

Onze pakketten worden al op vele plaatsen in Nederland en de rest van de wereld verkocht. Toch blijven wij zoeken naar nieuwe winkels, bedrijven en personen die onze producten willen gaan verkopen. Tevens zijn wij ook op zoek naar verkoop agenten die onze pakketten willen verkopen aan bijvoorbeeld winkels en bedrijven. Wij helpen daar graag bij.

Hoe gaat het in zijn werk?

U ontvangt onze catalogus met al onze producten. U kunt zelf uw assortiment samenstellen met pakketten wat u wilt gaan verkopen. Indien nodig kunnen wij u hierbij helpen. Als u uw assortiment heeft samengesteld en uw eerste levering ontvangen heeft, kunnen wij een bestelformulier voor u maken waarmee u eenvoudig kunt bij bestellen. Uiteraard bent u niet gebonden aan dat ene assortiment. U kunt uw assortiment op ieder gewenst tijdstip aanpassen om zo een zo optimaal resultaat te behalen. Op dit bestelformulier hoeft u alleen maar de aantallen in te vullen en het formulier naar ons toe faxen. Tevens kunnen wij allerlei soorten displays leveren. Zie hiervoor ook onze display afdeling.

Display materiaal

Desgewenst kunnen wij ook display materiaal leveren. We hebben displays in allerlei verschillende vormen en afmetingen. Van kleine toonbank displays tot grote draaicarrousellen. Voor onze displays kunt u hier klikken.

Wat levert het u op

Postzegels zijn nog steeds een gewild verzamel- en souvenierobject waarop flinke rendementen behaalt kunnen worden. Rendementen van tussen de 100 en 300 procent zijn hierbij heel normaal. De pakketten variëren in prijs en zijn gemiddeld rond de 1 euro. Door deze lage prijs in combinatie met een hoge kwaliteit zijn klanten eerder geneigd zo'n pakketje mee te nemen. Tevens is het een mooie aanvulling op uw assortiment, omdat dit een apart product is dat dankzij zijn hoge kwaliteit zeer gewaardeerd wordt. Voor meer informatie over onze producten en organisatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor contact gegevens kunt u hier klikken.